REFERENTIES

Beste klanten, Wij zijn erg nieuwsgierig wat u van onze diensten vindt. Laat daarom hieronder uw mening achter.
Geschreven door B. van Rijn, 20. mrt, 2016
Afspraak was om in week 10 2016 mijn drecreatiewonng rondom te schilderen. Het weer werkte mee, dus er kon hard gewerkt worden. Keurig geschilderd en negens een spat op de tegels. Hij kwam zelfs op zaterdag terug om het helemaal af te maken. Was er heel blij mee !
Nergens een spat op de tegels ontdekt
E-mail:
Geschreven door W.D. Kesselaar, 11. jan, 2016
Schildersbedrijf heeft in maart onze bovenetage geschilderd en in mei 2015 heeft hij tijdens de verbouwing de hele woonkamer gesausd, zeer tot onze tevredenheid.
Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Dhr. Poot, 28. jul, 2015
Wij zijn tevreden met deze spoedklus van Kevin. Het behangwerk (met motief) is nauwkeurig en volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn er erg blij mee!
Geschreven door Fam. van't Land, 15. mei, 2015
Van Fam.van 't Land 13-05-2015

Het buitenschilderwerk aan ons huis is door Kevin in een paar dagen tot onze volle tevredenheid gedaan.We hebben hem als zeer betrouwbaar en prettig ervaren die zijn werk in overleg veilig,precies en vakkundig doet.
Dit voor een gunstige prijs zoals in zijn offerte.
Kunnen hem dan ook als een kwaliteit schilder van harte aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Familie. Nieuwenhuis, 14. mei, 2015
Onze huiskamer is weer als nieuw. We zijn heel erg tevreden over. Kevin. Netjes, rustig en secuur. Wij bevelen. Kevin van harte bij iedereen aan. Familie. Nieuwenhuis

Geschreven door frans van loon, 2. apr, 2015
Familie van Loon: onze huiskamer weer voorzien van een nieuwe verflaag. Heel secuur werk geleverd. Ziet er weer prachtig uit. VAKWERK. En niet onbelangrijk: Kevin is een hele prettige persoonlijkheid die meedenkt met de klant. Kan hem aanbevelen.
E-mail:
Geschreven door Hugo, 12. okt, 2013
Super werk afgeleverd. Goede voorbereiding, netjes en tot in de puntjes afgewerkt. En niet onbelangrijk betrouwbaar en het hart op de goede plaats. Van het resultaat genieten we dagelijks.
Fam. Sloot
E-mail:
Geschreven door Fam. Eilander, 12. okt, 2013
Wij zijn super tevreden. Goed werk, snel en vakkundig. Komt ook zelf met goede idee├źn en tips. Bovendien een zeer gunstige prijs. Vakwerk!!
E-mail:

Nieuwe reacties

18.10 | 18:20

Prima schildersbedrijf ons huis is in september geschilderd door Kevin. Kevin is een vakman doet zijn werk met veel verve! Kortom we zijn zeer tevreden!

18.09 | 09:24

Door een fijne samenwerking hebben we van ons huis een paleisje gemaakt. Goed overleg gehad over hoe we e.e.a. konden aanpakken. Puik werk door een ervaren man.

07.06 | 19:53

Kevin is een zeer professionele schilder die weet waar hij het over heeft. Goede adviezen en daarnaast een prettig persoon. Kortom een aanrader.

03.04 | 10:29

Mijn telefoonnummer is 0627284888