SCHILDERWERKEN


Heeft uw woning of bedrijfspand een nieuwe verfbeurt nodig? Goed schilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud en het behoud van uw woning. Daarnaast geeft een nieuwe kleur uw woonhuis of bedrijfpand een nieuwe uitstraling, maar beschermt het tegen schimmel en slijtage. Onderhoud daarom je huis goed en kies voor een nieuwe verfbeurt.

Arrindellschildersbedrijf heeft oog voor klant en product en leveren uitstekende kwaliteit en afwerking.


Ook kunnen u helpen met kleuradvies, voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Arrindellschildersbedrijf klaart de klus voor u met de kwaliteit die daarbij hoort.

ONZE SERVICE


Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

BETROUWBAAR

Persoonlijke contact, duidelijke afspraken en zekerheid


De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Zo gaat uw nieuwbouw, verbouw of renovatie een stuk langer mee!

HOGE KWALITEIT

VOOR IEDER BUDGET

Wij bieden een passende oplossingen voor ieder budget.


PLAFONDS EN WANDEN

Plafonds en wanden beslaan het grootste oppervlak van een pand en zijn bij uitstek bepalend voor sfeer en uitstraling. Wilt u zakelijk, modern, klassiek of landelijk voor de dag komen? Wilt u een strakke of decoratieve wand? Wat u ook wilt, Arrindell Schildersbedrijf is thuis in alle verf- en behangwerken en staat garant voor een prachtig resultaat.


Wij behangen en schilderen met allerlei verschillende technieken en materialen.Als u uw woning of pand wilt laten schilderen heeft u eigenlijk twee mogelijkheden. De schilder kan gebruik maken van een verfroller, maar de verf kan ook worden aangebracht met een verfspuit. Spuiten heeft bepaalde voordelen in vergelijking tot rollen. Zo geeft spuiten vaak een mooier resultaat dan schilderen met een verfroller. Het “rollen” kan namelijk een structuur achterlaten op het oppervlak, iets waar je bij spuiten nooit last van hebt. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn, neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseert u graag.

SPUITWERKEN

Bij ons staat het opleveren van het beste resultaat voor onze klanten centraal, hierbij hoort het verzorgen en ook het plaatsen van beglazing ook tot onze activiteiten. 

Wij zijn gespecialiseert op het gebied van beglazing.

Wij komen graag bij u langs, voor grote klusjes maar ook de kleine klusjes. Dit kan gaan van het vervangen van een klein ruitje dat gebroken is tot het voorzien van beglazing voor nieuwe gebouwen. Wij zijn specialist in plaatsing van de volgende beglazing:

  • Vervanging van breukruiten
  • Isolatieglas
  • Restauratieglas
  • Veiligheidsglas
  • Glas in lood
  • Brandwerend glas


BEGLAZINGSWERK